Steinhaug skal ikke være politiker

Alle sa jeg burde bli politiker, men det ville jeg ikke fordi jeg ikke ville klare å leve med min egen integritet har jeg tenkt i alle år. Lyve på seg deg ene og det andre bare for egen vinning, kjøper den, men kjøper ikke den skaren med folk det går utover. Men jeg har jo lagt kabalen feil fordi det er jo ingen franske bønder med høygaffel som kommer stormene i Norge – så det er jo faktisk ikke noe problem å være politiker idag!

Å for en som meg som elsker å diskutere, som garantert kunne prata i ei uke i strekk om livet stod på spill! Kanskje det er noe for meg allikevel? Men så kommer problemet da, jeg er jo ikke enig med noen av partiene så jeg må lage mitt eget! Steinhaug’s Revolution blir nok sidestillt med Demokratene og dem merkelige skruene. å da var det ikke noe gøy! Men det var et morsomt tankeeksperiment, men det får bli med det om ikke noen kan skyte meg rett inn på tinget så lover jeg å ta det derfra – nul problem faktisk!

Ha en god dag! 

About the author

steinhaug

Add Comment

By steinhaug

Siste innlegg

Siste kommentarer

Arkiv

Kategorier

Meta