Puss puss så får du et nuss, jeg mener rumpehull!

P

Jeg føler artificial intelligence nå er kommet så langt at jeg vil påstå det nå er helt på linje med oss mennesker – og spesiellt slike som meg. Se bare her om man søker på noe så for eksempelets skyld enkelt som et rauhål Vi vet alle hvordan det ser ut så det burde være en enkel sak å vite hvordan flere ser ut ikke sant? Så kommer plutselig andre enden av kroppen opp med lepper? Så munn og rauhål er det samme sier du Google, skal vi se vel… ikke sikker…

Moralen her er – som oftest er AI spot on til minste detalj – men når den bommer så bommer den noe jævlig! Men du må se det for å se det haha!

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Siste innlegg

Siste kommentarer

Arkiv

Kategorier

Meta

steinhaug

Kjøp en blogg av meg da vel!

Har du selv lyst på en blogg som denne er det bare å kontakte meg så finner vi ut av noe. Jeg har drevet med programmering siden jeg var 8 år gammel. Den gang het det C64 og maskinkode - ikke noe basic haha - så sånn passe dreven i gamet nå som jeg har passert 40 :)