Når facebook innleggene blir for lange…

Kjære facebook, det er med tåre i øyet jeg må informere om at det nå blir mindre strekk og mer flate poster.

Nå skal det bli politisk korrekt og slik det burde være akkurat som folk flest. Det sier seg selv, for nå som det verste er over og det bare er jobbing som gjelder så har jeg ikke tid å til dette. Vi finner ikke ut av big bang med det første, å politikk og religion tror jeg alle vet hva jeg mener. Å hvem bryr seg om jeg ligger flat, om det går bra eller dårlig.
Hva en som er greia så sier jeg bare – hold dere unna spillemaskiner for spillegalskap trenger dere ikke i livet det vet faktisk jeg mer en mange om – men nå ser det ut at jeg snudde toget, det er igang det er på vei og kims verden kan jeg bli et tog – et tog som tøffer alt for mye å jobber for lite.

Siden jeg har skrevet så mye rart her inne er det bare på sin plass med denne, så slipper folk tenke er han gal eller hva skjer med han der? Jo kanskje er han gal hvem vet, jeg vet ikke, jeg vet bare at dude jeg har kjent på det å prøve noe hardt å gi det alt det har selv om hele verden er deg imot.
Å når dette har med casino å gjøre så avslutter jeg bare med hmmmm det har ikke vært pent – men jeg har bare gjordt dette en gang så jeg kan ikke si så mye om jeg er verre an andre eller om det egentlig er akkurat det samme dritet – håper det for da vet folk hva det er snakk om.

Så beklager å facebook blogge med flagget til topps og skuta på huet, nå prøver jeg rett frem heller uten for mye tull for nå er det alvor.

Til slutt vil jeg bare si, det er litt av en plass vi lever på denne planeten, jøsses å mye rart som skjer her. Men nok om det – nå skal jeg gjøre noe jeg selv føler er verre en spillegalskap – å det er å lære seg å holde kjeft! Wish me luck!

Takk og farvel, the end. Sees i morra!

About the author

steinhaug

Add Comment

By steinhaug

Siste innlegg

Siste kommentarer

Arkiv

Kategorier

Meta