Konseptet om næring og tæring

Tenke seg til at konseptet om næring og tæring skulle være så tilsynelatende vrient å forstå, når det er så elementært enkelt å forstå ettersom det sier seg selv. Selv i en alder av 42 så er det altså ingen selvfølge at man må først tjene pengene før man kan bruke dem… Nå er det jo på sin plass å piske litt i retning av finansfolket da for det er jo her ord som kreditt og lån ikke må glemmes, det er jo nemlig slik at det ligger feller i denne verden man lever i. Det er faktisk slik at alt er litt konstruert for å snylte å suge ut av alle andre, og det er til og med lov med bordet fanger regler som ligner barnehagen om jeg skal tenke på gjeld som går i arv…

Men joda, det sier seg selv man må tjene pengene før kan bruke dem for ellers så ender man opp å bruke dem… før man tjener dem? Faen, nei det ble jo ikke noe fornuft.

Jo nå vet jeg, straffen for å gjøre det feil vei er gebyrer eller sure miner for det er fusk og burde ikke være mulig egentlig, men det er jo altså det. Tenke seg til det ja, hva en det var, det måtte jeg iallefall være 42 for å hekle sammen. Jeg runner derfor av med å legge skylla på banken for at jeg ikke har penger… Tenke seg til, barnslig retorikk men veldig morsomt egentlig!

Jeg lo – å ler sikkert igjen for det er til syvende å sist vittig å man kan lire av seg når man skal peke på andre for å selv fremstå som Donald!

About the author

steinhaug

Add Comment

By steinhaug

Siste innlegg

Siste kommentarer

Arkiv

Kategorier

Meta