Kom å få et klapp på skuldra di!

IBLANDT TRENGER VI ALLE EN KLAPP PÅ SKULDRA SÅ HER ER MIN OPPFORDRING TIL ALLE!

La meg prøve si dette på en enkel måte, vær snill å lese nå:

Om alle imorgen gjør en ekstra greie, gjør en ting for en du ikke kjenner vær hyggelig uten grunn mot en du treffer en eller annen plass bare for å ha gjordt det. Ikke tenk hvorfor, bare gjør det. Holder med 1 greie. Gjør du det – så smil for det – for du og nettopp du har gjordt denne planeten til en bedre plass å bo! Ikke mye som skal til egentlig, men man må ville det skal bli bedre, og alle vil vel det? Du vil vi skal ha det bedre? Så kan vi ikke alle gjøre det, å gjerne hver dag også ikke sant, for tenk å være med på å gjøre verden om til en bedre plass å være og du vet det er flere som er med på kloden er faktisk ikke bare du og jeg som bor her det er ikke her dem kriger så jo – kanke vi starte her så sender vi alle en hilsen fra Norge! Her alle, ei bølge med bedre tider. Høres ikke det fint ut? Ikke vanskelig heller! Make someone smile, it could change the world 

About the author

steinhaug

Add Comment

By steinhaug

Siste innlegg

Siste kommentarer

Arkiv

Kategorier

Meta