Jeg prater for mye sies det, men jeg har noe du må tenke på

Mennesker flest vet ofte ikke hva dem prater om, å da er det jo ingen overraskelse at når man da skal beskrive prosesser som ikke forståes – ja da blir blir det feil vettu 

Jeg lurer på, hvordan har det seg at folk mener jeg prater for mye? Hvorfor skal jeg få æren å få denne tittelen, jeg er smigret og tusen takk tusen takk for all del! Men jeg skal gi dere et tips, fordi jeg er egentlig ingen match for dem som virkelig kan dette!

Lengden på alt jeg sier om det var mitt lengste svar noen gang er ubetydelig og kan – om det skulle gjøre utslag på noen skala – er det det minste utslaget som går an å registrere i det hele tatt fordi… Rickterscala 0.00000ingenting liksom! hallo.

Har du prøvd google på noe så basic som 1+1?

Omtrent 25 270 000 000 resultater (0,64 sekunder)

0 0 votes
Article Rating

About the author

steinhaug
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
By steinhaug

Siste innlegg

Siste kommentarer

Arkiv

Kategorier

Meta

steinhaug

Kjøp en blogg av meg da vel!

Har du selv lyst på en blogg som denne er det bare å kontakte meg så finner vi ut av noe. Jeg har drevet med programmering siden jeg var 8 år gammel. Den gang het det C64 og maskinkode - ikke noe basic haha - så sånn passe dreven i gamet nå som jeg har passert 40 :)