Heisann, jeg har noe å fortelle deg

Skulle skrive noe helt annet så ble det heller tidløst jantefjaset 

Vær ærlig med deg selv og stol på deg selv, gjør ditt beste for å være den råeste versjonen av deg selv, ikke godta en mellomting eller legg lista for lavt. Ikke bøy deg for morro eller la andre bestemme din sjebne for å forvente at andre bryr seg er tull, å spesiellt ikke om deg. På et fundamentalt nivå er det bare du og din mor og far som kan bry seg. Så ta det til deg å rett deg opp, gjør det du må gjøre for å sikre deg selv at du får oppfylle deg selv. Hva er di greie? Legg aldri plan B når du engasjerer deg med andre mennesker, gi alt for faen å vær nå pokker så stolt av det! Er det andre som går rundt av skryter av deg kanskje? Trokke det!

Så gjør det ordentlig gjør det bra OG VIS DET FREM for ros og annerkjennelse smaker godt etter lang innsats! Gir man alt og står ved det så blir du best det vet jeg alt om! Jeg er nemlig flink, jævelig flink også, kall det hva du vil men jeg er satan stollt av det! Men har jobba med det i 30 år også hver dag haha! Programmerte mitt første dataspill når jeg gikk i 2 klasse i maskinkode på C64 så kjør på  Så kom igjen sier jeg bare – om grunderen er i deg – så røkk ta tak i han – sett fyr på pipa å røyk han ut – dyrk han frem in i lyset – hvem er du?

For å fortjene å oppleve sin egen erkjennelse fra andre er hardt arbeide å kommer ikke lett i dette livet men følelsen er enorm så sikkert derfor det krever så sykt mye å få holde på den også! Hva du har å by verden på? Gleder meg til å hilse på deg en gang. mitt navn er Kim Steinhaug forresten! Trenger du datasystemer eller hjemmesider og dens slag, jeg lager det nemlig fra bunnen av å rå på det, så er du på dem baner eller kjenner noen ring meg. Ellers spiller jeg biljard også, lenge siden nå!

About the author

steinhaug

Add Comment

By steinhaug

Siste innlegg

Siste kommentarer

Arkiv

Kategorier

Meta