Gullhår i rævva – midt i rævva!

Det er sikkert bare meg, men er er litt usikker hvor mange rauhål man må kikke i før man finner et som har gullhår. Noen må vite det, for mange har sett de for rett som det er er det noen som sier: Han der, han har faen med gullhår i ræva! Hvordan vet dem det tenker jeg, jeg har til og med hørt om dem med gullhår ikke bare i ræva, men midt i ræva! Tenk på det, også midt i ræva av alle ting!

Jeg trodde først at uttrykket med gullhår, vel og merke når de kravler seg ned å setter seg i ræva altså, var fordi dem som sa det var noen sure furtepeiser som ville bæsje litt på vinneren. For det høres jo unektelig ut som dem som sier at noen har gull, å da midt i ræva, mener at det ikke er fortjent. Det er jo ingen som har gullhår i rævva alle vet jo det! Men så tenker jeg, kanskje det er sant – for tross alt – jeg har ikke sett så mange opp i ræva. Kanskje er det sant, for hvorfor skulle dem lyve om noe slikt, det er jo velig spesiellt. Og en ting til, jeg har aldri hørt noen nekte eller prøve å si NEI det har han ikke – eller dem er ikke ekte. Så sier vi det de finnes, det er folk der ute, med gullhår, for all del, gjerne midt i ræva.

Men nå begynner jeg å lure, for det er nå jeg skjønner hvorfor dem som sier at andre – jævelen har gullhår i ræva – jeg skjønner dem er sure. For tenk, ikke alle kan ha gullhår i ræva jeg har iallefall ikke. Så tenk, hvor mange rauhål må til? Å lang tid trenger du på å sjekke ei ræv skikkelig, for du vil være sikker! Jeg vil jo tro du helst vil slippe å gjøre dette flere ganger, iallefall samme ræva! Så ei i timen, kanskje to hvis gullhår er lette å se. Jeg skal ikke spekulere men klart at om man sliter å etter 253 rauhål uten gullhår ikke på ræva inni ræva ikke noen plass – så endelig kommer fyren han som har gullhår å sier – se om ikke du finner et her – tror jeg har et – midt i ræva! Det er surt, han kunne komme før eller sagt noe så når de ser han så er det bittert å tenke på de 253 rævhåle å han pikken som kunne kommet før – så der er han den jævelen, han med gullhår midt i ræva!

Det tror jeg svaret, men det kan tenkes at egentlig så er det dette. Å det er bare å si det rett ut. Om du er dårlig taper, og hver gang noen er bedre så må du grave dem i ræva – i håp om å finne gull. Nei da er det ikke rart du ikke vinner, for en jævla ide å tro man finner gull – midt i ræva! Takke meg til!

About the author

steinhaug

Add Comment

By steinhaug

Siste innlegg

Siste kommentarer

Arkiv

Kategorier

Meta