Dem kristne tror dem er bedre en andre

Hva er greia med kristne som av en eller annen grunn må pisse på andre på facebook?

Leste akkurat en status som sa:

Ny dag nye muligheter

Så kommer det et kristent hue, for profilen var full av lettere retarderte smil og kassegitarspilling med livets lys ut av begge ørene:

Eller snarere, en dag uten muligheter!

Seriøst – hvor faen i helvette i bibebel er det dere får for dere at dette er oppførsel dere kan holde på med! Nevner ikke navn hvem det var men jeg har sett det der før også – slutt å piss på folk dere føler dere forbanna bedre en for det koster meg 0 kalorier å pisse på dere med fullt navn om dere skal kjøre det der gamet!

Vis litt nestekjærlighet det jesus skjoldet funker dårlig når man gjør omvendt av hva boka sier!

0 0 votes
Article Rating

About the author

steinhaug
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
By steinhaug

Siste innlegg

Siste kommentarer

Arkiv

Kategorier

Meta

steinhaug

Kjøp en blogg av meg da vel!

Har du selv lyst på en blogg som denne er det bare å kontakte meg så finner vi ut av noe. Jeg har drevet med programmering siden jeg var 8 år gammel. Den gang het det C64 og maskinkode - ikke noe basic haha - så sånn passe dreven i gamet nå som jeg har passert 40 :)