Alle som eldes, det inkluderer deg, er idioter!

Nå stod det litt annerledes les bildet, men om man ikke har snøring hva man holder på med og allikevel prøver å late som dette går unna gunnar no problem! Vel, det høres ut som en idiot spør du meg så jeg håper du spør meg, for da kan du lese videre  HAHA

Nei, jeg så dette diktet med en munk som har fått for seg noe helt vanvittig frekt noe. Alle andre er idioter, bortsett fra ham da, , jo eldre dem blir. Grovt oversatt, men til syvende å sist med mindre vokabular og om intelligens og ferdigheter er noe som man måler mennesker mot må noen være dårligere å da idiot i forhold til andre delen av skalaen. Typisk munkelære, alle er idioterl.

Men men, det er vel slik det går med disse munkene som tenker å planlegger hvordan dem skal holde sølibatet sitt, spise mat, kle seg etc etc. Dem kartlegger og diskuterer såklart om andre prosjekter og drømmer som kunne vært realisert hadde dem bare ikke vært en munk. Årevis med bitterhet og dertil utagerende brauting og regelrett løgn om faktiske arbeidsplaner for ting det aldri ble noe av vi liker alle å hevde oss. Jeg snakker selvsagt ikke for alle munker, men for dem som mener alle er idioter dem snakker jeg om her. En ting er iallefall sikkert om man forteller at man skal bygge et stort hus av gull og til og med beskriver rom og møbler fordi man lever seg virkelig inn i rollen – vel litt varierende fra person til person men 1+ år senere så skal du ikke se bort i fra at du faktisk tror du har bygd dette huset før for hjernen er en morsom dings sier jeg bare!

Så, som idiot vil jeg da påstå håndverkere å folk som produserer noe som andre skal bruke å ikke minst PROGRAMMERERE som meg selv – vi blir da ikke dummere å mister taket å later som vi er noe!

Vi har større planer, større ambisjoner, finjustert bedømmingskraft på realistisk målsettinger og deretter hvor mye tid man til syvende å sist trenger for å få det man måtte holde på med til å gå opp! Og vi har ydmykhet og empati og evnen til å skru av og på ting i hjernen. Alle diise egenskapene er såklart ujevt fordelt på den enkelte slik at vi alle er forskjellige individer med forskjellige handlingsmønster etc. Godt vi ikke er like liksom 

Men, jeg er ikke bitter, så verden er ikke full av idioter det er massse interessante mennesker der ute fra 10 år til 100+ år som jeg gjerne skulle satt meg ned å hadd en prat med, Jo eldre jeg blir blir jeg bare mer bevist på at tiden vi har er kostbar, den renner så sakte men sikkert ut så sørg for at du har det greit å at du er effektiv på ting du holder på med å vær hyggelig for det er hyggelig når folk er hyggelige å da må man være hyggelig selv. Men ser den om man er bitter å sur å ikke har noen å klage på eller peke ut som synderen (fordi det jo en selv !!!! HHAHAHA) hja da… da er alle idioter! Hele verden!

Så åpenbart er dette uttrykket noe som gjenspeiler en spesiell omgangskrets som han ikke setter noe særlig pris på!

About the author

steinhaug

Add Comment

By steinhaug

Siste innlegg

Siste kommentarer

Arkiv

Kategorier

Meta