1 stk følelse takk!

1


Kjærlighet, Interesse, Glede, Redsel, Sinne, Tristhet, Skyld, Skam, Avsky, Forakt, Sjalusi, Misunnelse

Menneskets 12 sentrale følelser

Min appell til alle og enhver:

Tenk om vi tok vare på hverandre, vi lot dem av oss som ville få lov å satse å forsøke. Nyskapning, innovasjoner rett og slett fobedre verden er hva det går i, ingenting annet. Dette er svaret og det forståelse og dedikasjon og verdien det gir våre liv er uerstattelig. For at livet skal være verdt å leve trenger vi målsettinger og uten mening så krasjer vi en etter en, det er ikke mulig å ha det greit eller oppleve den gode reisen livet tilbyr. En verden hvor drømmene våres driver fremgangen, hvor man beundret dem som på fantastiske vis klarte løse eller skape. Tenk om politikere heller respekterte hverandre å heller fokuserte unisont mot det beste alternative. Glede over andres flaks, for livene våres er hele tiden fulle av tilfeldigheter for at ting ble som det ble.


Glede seg på andres lykke, jeg smiler når jeg skriver det for det ligger i ordene at det er jo glede… Så at noen velger hat, eller muligens sinne er bedre. Helt klart så dukker harme opp som var det jeg drev å gravde i.. Sjalusi, hevngjerrighet og frekkhet er mer virkeligheten. Så kommer forrakt og depresjon og nå er vi ganske tett opp i at alle 12 er brukt opp, allerede brukt 2 ekstra så si 15 følelser for siste 2 avsnitt…
Forståelig nok er dette manipulasjonsmateriale for enhver idiot for tross alt, negative følelsene er jo ofte et resultat av noe annet. Personlighetsproblemer er blitt ganske stort i samfunnet siste år ser det ut til, så det er endel personer som er satt i behandling. Dette betyr at det er mange med problemer – som tross alt ikke virker å løse seg ofte om noen gang – da er det vel ganske problematisk at akkurat disse personer ender opp med å bli unormalt gode på følelser og ikke minst hva som får disse frem.


Åpenbart burde det ikke være så rart at enkelte bestemmer seg for å bli eksperter å bruker psykologer og egentlig helsevesenet som skulle hjelpe dem som en fasit. Dem sitter jo faktisk å har tilgang på alt av oppskrifter på hvoran få folk til å ende opp som dem selv, før dem nå fikk drivstoff på tanken da. Trenger ikke dedikasjon, stollthet eller mestring i denne delen av følelsesregisteret for her er det snakk om å ødelegge mennesker – slikt fortjener ikke slikt! Men det er jo et valg… personlig valg… for helvette sattan!

Idioter er dem, for det er idioti å ta slike valg! La andre havne i uføre, for å føle seg bedre.. Ønske folk nedenom og hjem! Forrakten kjenner jeg boble i meg, for jeg har unektelig fått oppleve min dose for hva jeg klarer for en stund så smaken av sinne er også ny for meg. Jeg burde nok startet med å researche følelser for lenge siden, for ser jo nå at det er mye informasjon som er av bra kvalitet på nett om følelser og årsak nå. Typisk meg å annta, en idiotisk handling i dette tilfellet, for her er det virkelig et sammensurium av følelser vel dokumentert i alle former og bøyer å forholde seg til.
Mon tro hvor mange følelser en psykriater må forholde seg til på en normal arbeidsdag for å kunne ha noen mening.

Siste innlegg

Siste kommentarer

Arkiv

Kategorier

Meta